Els pagaments de les comandes es realitzaran amb targeta de crèdit Visa o Visa Electron amb la plataforma de pagament segur “Redsys” de “BBVA”.

En el moment de prèmer “ACCEPTAR” durant la confirmació de la comanda, el banc verifica la validesa del número de targeta de crèdit i comprova que no estigui bloquejada

Totes les transaccions de compra es desenvolupen dins d’un estricte marc de confidencialitat i xifrat gràcies al protocol SSL. Així abricoc garantitza la confidencialitat de totes les dades facilitades pel client mitjançant encriptació, evitant la comunicació a tercers, conforme amb el que marca la llei 15/99 de Protecció de Dades de Caràcter Personal. De manera aleatòria, per reforçar la seguretat i per verificar la fiabilitat de les dades facilitades durant la realització de la comanda, la empresa pot sol·licitar al client dades complementàries (com copia del D.N.I. o justificant de domicili (de menys de tres mesos d’antiguitat) que permetin verificar que la compra ha estat realitzada pel titular de la targeta. El document haurà de ser enviat en un termini de cinc dies hàbils reservant-se abricoc el dret a realitzar el reemborsament de la comanda si no rep la documentació necessària o si aquests no són vàlids.

abricoc no té en cap cas accés a les seves dades bancàries ni els emmagatzema als seus servidors. Per aquest motiu, caldrà facilitar-los de nou cada cop que realitzi una nova comanda a la nostra pàgina web. D’aquesta manera obté una doble protecció contra abusos i fraus.

Hola! Necessites ajuda?