Taula de formatges Abricoc Cheeseboard – Recollida a botiga

29,5071,40

També tens la opció d’enviament online aquí.

Neteja

Product Information

TAULA DE FORMATGES ABRICOC CHEESEBOARD – RECOLLIDA A BOTIGA

Les nostres Cheeseboards les preparem amb molt d’amor en una taula de fusta pensada i dissenyada expressament per servir directament a les vostres taules.

abricocheeseboard single (serveix per 1-2 persones)

La taula de formatges i embotits inclou 4-5 formatges, selecció de 2 embotits, melmelada petita i una selecció dels nostres productes preferits, com fruits secs, fruita fresca, i guarniments de flors i herbes de temporada.

abricocheeseboard couple (serveix per 2-3 persones)

La taula de formatges i embotits inclou 5-6 formatges, selecció de 2 embotits, melmelada petita, i una selecció dels nostres productes preferits, com fruits secs, fruita fresca, i guarniments de flors i herbes de temporada.

abricocheeseboard petita (serveix per 4-5 persones)

La taula de formatges i embotits inclou 7-8 formatges, 2-3 selecció d’embotits, melmelada petita, i una selecció dels nostres productes preferits, com fruits secs, fruita fresca, i guarniments de flors i herbes de temporada.

abricocheeseboard gran (serveix per 6-8 persones)

La taula de formatges i embotits inclou 7-8 formatges, 3-4 selecció d’embotits, melmelada petita, mel petita, i una selecció dels nostres productes preferits, com fruits secs, fruita fresca, i guarniments de flors i herbes de temporada.

Consulteu les variacions que us oferim i penseu que totes les taules estan pensades com a racions d’aperitiu.
Si voleu que siguin un àpat complet, us recomanem demanar una mida més gran.

Tingueu en compte que tots els nostres productes i guarniments són de productors locals, i de temporada, per tant estan subjectes a disponibilitat i substitucions en funció del mercat.

Les Cheeseboards estaran disponibles els dijous, divendres i dissabtes. 

Per altres dies no dubteu consultar-nos !!!

UN PRODUCTE EXCLUSIU DE RECOLLIDA A BOTIGA