Cheeseboard - Taula de formatges preparades

Taula de formatges preparades

Com a amants dels productes gourmets i artesans, a Abricoc volem que experimentis tot el sabor del nostre territori amb aliments naturals produïts com mana la tradició. El nostre desig és preservar el gust més pur de la nostra terra, així que només treballem amb productors locals que respecten la seva essència.

Una petita mostra de la nostra rica gastronomia són les taules de formatges que preparem per a tu a Abricoc, una experiència sensorial per partida doble:

D’una banda, el sabor intens dels millors formatges artesans catalans, elaborats per productors de la zona. De l’altra, la bellesa de la composició, on el lloc de cada element està mil·limètricament pensat per crear autèntica harmonia visual. Una taula de formatges que convida a menja-la primer amb els ulls, per després gaudir-la.

Escull una de les nostres taules preparades

Un sopar romàntic, una trobada amb els amics, una reunió familiar… Qualsevol excusa és benvinguda per oblidar les obligacions per un moment, reunir-se al voltant d´una taula de formatges i només pensar en una cosa: gaudir del moment.

Per això, i perquè gaudiu d’una experiència gastronòmica al més pur estil del nostre territori, us oferim diferents tipus de taules de formatges, una només amb formatges i una altra, a amb formatges i una petita selecció d’embotits artesans.

Taula de formatges preparades con enviament a domicili

Taula de formatges amb enviament a domicili

Aquesta taula gastronòmica està formada per formatges artesans i acompanyaments de fruita seca i fruita fresca.

La taula de formatges será enviada refrigerada i llesta per gaudir (més informació, dins del producte).

Dues mides disponibles: 2-4 persones i 4-6 persones.

Taula de formatges amb recollida a la botiga

Taula de formatges amb recollida a la botiga

Les taules que recolliu a la botiga, hi trobareu un assortiment de formatges artesans catalans, un petit assortiment d’embotits ( si escolliu l’opció ), melmelada, mel i una selecció de fruita seca, fruita fresca i herbes decoratives.

Aquesta opció només està disponible per a la recollida a la botiga (més informació, dins del producte).

Quatre mides disponibles: 1-2 persones, 2-3 persones, 4-5 persones, 6-8 persones.

Taula de formatges personalitzada

O crea la teva taula de formatges personalitzada

Les nostres taules gastronòmiques estan pensades com a aperitiu/degustació. Tot i això, si desitges una taula de formatges com dinar o sopar, posa’t en contacte amb nosaltres i et prepararem una taula de formatges personalitzada amb els productes artesans i per als comensals que desitgis.

Un regal a gust de tothom

Poques coses són tan certes com que a les persones ens conquisten pel paladar.

A Abricoc t’ajudem a sorprendre el millor amic, la millor parella, el millor company de feina… amb caixes gourmet per regalar compostes per un mínim de tres formatges artesanals, fruits secs,torrades, melmelada per maridar i moltes altres coses.

Proposem caixetes de formatges ja preparades, però també les fem a mida, a gust de cadascú. I, per sorprendre més la persona afortunada, indica’ns en comentaris, en el moment de finalitzar la compra, que és per a regal i si vols escriure-hi una dedicatòria.

Regala-li una caixa de formatges d’Abricoc i tot sortirà perfecte!.

Hola! Necessites ajuda?