Alba Plana i Abricoc

Hola, soc l’Alba d’Abricoc Deixa’m que et parli una mica de mi, sobre què em va portar fins aquí i els detalls del meu projecte.
Alba Plana Abricoc

La meva història comença ja fa un grapat d’anys, quan vaig néixer i créixer en una petita botiga de l’Empordà, precisament a Fonteta. Com et pots imaginar, l’olor de la terra i la bondat dels seus productes formen part dels meus records més íntims, i viure aquella infància m’ha fet posar sempre en valor els productes de qualitat i proximitat.

El pas dels anys m’ha portat a enyorar el record del què sentia, i al mateix temps m’ha estimulat a  fer créixer aquesta nova idea. Va ser l’any 2019, després d’un canvi de rumb professional, quan decideixo emprendre el meu propi projecte.

Vaig obrir un espai de trobada a Fonteta, al bell mig de l’Empordà. Un indret per la gent a qui, com a mi, ens apassiona la gastronomia, la historia, i la cultura del territori on tot això succeeix.

Així que vaig obrir abricoc, un espai–botiga fet amb passió, on m’agrada que hi passin moltes coses.

Soc inquieta, amb un munt d’idees al cap, però la idea principal d’aquest projecte és donar veu als productors. I així ho intento fer, dia a dia, per tal que pugueu conèixer una mica més aquests productes amb ànima pròpia, que em tenen el cor robat.

Acostar-vos a la nostra personal selecció és el que ens mou cada dia. I ens agrada escoltar les vostres recomanacions, que ens ajuden a oferir-vos nous productes, únics, escollits amb cura i presentats de la manera que us agrada.

És cert que tenim productes estrella, com son el Vins de l’Empordà i una gran selecció de formatges artesans catalans, que disposem de la millor manera, però també m’encanta anar descobrint molts altres productes com les cerveses artesanes, xocolates, confitures… i tot allò que ens permeti gaudir d’una bona estona amb els nostres.

Hola! Necessites ajuda?