Tastem RIM amb Jordi Esteve

28,00

En estoc

Category:

Product Information

Tastem amb Jordi Esteve de RIM, que ell mateix diu;

Soc nouvingut a Rabós. Els meus amics tenen més de setanta anys i em parlen de la vida antiga del poble de Rabós, una vida que ja no hi és però jo veig. Em dedico a l’observació, a demanar el que no sé als avis del poble, a fer teixit social, a muntar fires de vi, a gaudir de la vida, a caminar, a podar intensament; a conèixer la història de Rabós d’Empordà, a recuperar vinyes perdudes, a intentar que tornin a obrir el bar del poble, a vendre vi, a veure les postes de sol, a córrer per les vinyes i agafar préssecs de l’arbre; a fermentar quan no respiro, a canviar l’oli del meu tractoret, a desbrossar, a lluitar contra els senglars, a aprendre a fer paret de pedra seca, a collir ametlles, a cuinar a la gent que estimo, a fer classes de vi i de vinya, a descobrir antics cellers ja en desús, a recuperar una petita bota de vi ranci, a escoltar la natura.
Embotello tot això en format de 75 cl.

Doncs ja ho sabeu, us animem a venir i conèixer la història i el vins d’en Jordi de RIM, us prometem que us enamorarà la seva manera de veure i viure la vida i el territori.

Com ja sabeu a @abricoc ens agrada posar en valor els producte de petits productors a través de la seva història, per tant, això és el que farem plegats.

Ah ! i el tastarem amb altres productes del territori tal i com fem sempre a @abricoc_

📅. Divendres 19 d’ Abril

⏱. 19.30h
📍. Fonteta
🏷. 28,00€/persona

Places limitades.

La reserva prèvia és imprescindible.