Celler Roig Parals

Celler Roig Parals és una marca de vi català amb més de 100 anys d’experiència en la producció de vins d’alta qualitat. El seu celler es troba al cor de la comarca de l’Alt Empordà, una regió coneguda pel seu clima mediterrani i la seva terra fèrtil, ideal per al cultiu de la vinya.

El 2005, la Mariona i en Santi començaven un somni, el de continuar tenint cura de les vinyes centenàries que el besavi Quim havia replantat després de la fil·loxera.

La filosofia de la marca es basa en la tradició i la innovació, i això es reflecteix en l’elaboració dels seus vins. Cada collita és cuidadosament seleccionada i treballada amb tècniques modernes, però sense oblidar les arrels i l’essència de la cultura vitivinícola catalana.

Els vins de Celler Roig Parals

Els vins de Celler Roig Parals són autèntics, elegants i equilibrats. Entre la seva àmplia gamma de productes destaquen els vins blancs, rosats i negres, tots ells elaborats amb raïms de les varietats autòctones més destacades de la regió.

La marca es sent orgullosa del seu compromís amb el territori i amb la sostenibilitat, per la qual cosa utilitza pràctiques respectuoses amb el medi ambient en totes les etapes del procés de producció.

En definitiva, si busques un vi català amb personalitat, sabor i tradició, Celler Roig Parals és una excel·lent opció que no et defraudarà.

Hola! Necessites ajuda?