Vermut negre Vidorra Mas Vida

21,00

Esgotat

SKU: VER0007 Category:

Product Information

Vermut negre Vidorra 2021 Mas Vida

  • Productor: Celler Mas Vida – Cistella (Alt Empordà)
  • Format: ampolla de 75cl

Aquest vermut un somni fet realitat gràcies a les aliances, l’amistat i l’amor per la nostra cultura i paisatge empordanès.

Un dia, passejant entre les vinyes del Celler Mas Vida, es van adonar que estaven envoltades de les plantes medicinals típiques per l’elaboració del vermut.

Aquelles plantes estaven demanant ser explicades a través del vi i la vinya. Van fer cas a aquell reclam i com si fos un miratge, van traçar un camí per fer-lo realitat.

En aquest camí, es van trobar en Pere i en Guillem, ells fa temps que cultiven i produeixen herbes aromàtiques i medicinals, al Camp de les Aromes de l’Empordà. La fórmula és semblant a la que la Iolanda Bustos, ja utilitzava pel seu propi vermut. Però l’alquímia d’unir les plantes amb el vi, ha estat millorada per tots, amb la bona energia que els 4 han experimentat al voltant de les herbes i les damajoanes en cada cicle de l’elaboració artesanal del vermut.

Una aura que desitgen que sentiu en el tast d’aquest vi aromatitzat naturalment, ecològic, amb els únics additius d’il·lusió, alegria, salut i flors, tan necessaris per gaudir i compartir la VIDORRA que ens dona l’Empordà.