Maridatges de Vins amb Productes Locals

tast de vins

Els maridatges de vins amb productes locals ofereixen una experiència gastronòmica única. Podràs degustar una varietat de vins i gaudir del seu maridatge amb productes de la terra. 

Vols que fem una experiència personalitzada i a mida?
Escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu

Maridatges de vins és una experiència gastronòmica

Gaudeix de maridatges de vins amb productes locals, una experiència gastronòmica que delectarà els teus sentits. Submergeix-te en un viatge culinari per alguns dels racons més destacats del país, on l’harmonia entre els vins i els sabors autòctons es converteix en art.

Trobaràs una àmplia selecció de vins, des de blancs refrescants fins a negres intensos. Cadascú enriquirà el teu paladar i realçarà les aromes i sabors dels productes locals.

vins negres abricoc

Tast comentat de vins

Viu una experiència sensorial inigualable participant en tasts comentats de vins maridats amb els productes més autèntics de la regió. Experts enòlegs guiaran els teus sentits a través d’una selecció acuradament triada de vins locals, revelant-te els matisos, les aromes i els sabors que els fan tan especials.

Maridats amb productes locals

Cada glop es combinarà harmoniosament amb delícies gastronòmiques locals, realçant encara més la qualitat i singularitat de cada vi.

Visita nostra botiga online

Conserves

Conserves 25 Products

Formatges

Formatges 33 Products

Snacks

Snacks 21 Products

Vermut

Vermut 6 Products

Vi blanc

Vi blanc 28 Products

Vi dolç

Vi dolç 8 Products

Vi negre

Vi negre 30 Products

Vi rosat

Vi rosat 10 Products

Hola! Necessites ajuda?