Tast de Vins

tast de vins

L’enoturisme a Catalunya permet descobrir les vinyes i cellers més destacats, així com gaudir d’experiències úniques de tast de vins. A la regió de l’Empordà, els diferents Cellers són veritables referents en enologia.

A l’Empordà, hi ha cellers reconeguts per visitar i gaudir de tast de vins excepcionals. A més, alguns cellers aposten per una vinicultura sostenible i s’ofereixen experiències enoturístiques virtuals.

Vols que fem una experiència personalitzada i a mida?
Escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu

Experiències úniques de tast de vins

A Abricoc volem donar a conèixer aquests productors i cellers d’arreu del territori, oferint diferents tasts i experiències úniques per tastar i saber l’historia que hi ha al darrera de cada productor.

Oferim diferents tasts de vins, amb el responsable de cada Celler, on t’explicaran la historia, els diferents productes, les varitetats, els diferents cupatges, …

vins negres abricoc

Vinicultura sostenible

La vinicultura sostenible és un tema prioritzat en la producció de vins a Catalunya. Molts cellers han apostat per tècniques orgàniques i biodinàmiques per preservar el medi ambient i obtenir vins de qualitat.

La utilització de tècniques orgàniques i biodinàmiques és cada vegada més comuna en la producció de vins a Catalunya. Aquests mètodes de cultiu posen èmfasi en el respecte al medi ambient i la preservació dels recursos naturals. Els viticultors s’absteneixen de fer servir pesticides i productes químics sintètics, optant per solucions naturals com les herbes aromàtiques i els compostos orgànics per controlar les plagues.

Vins vegans

Els vins vegans estan guanyant popularitat entre els consumidors conscients de l’entorn i els drets animals. Aquest tipus de vins es produeixen sense fer servir cap producte d’origen animal durant tot el procés de vinificació. Això inclou evitar l’ús de clares d’origen animal com la clara d’ou o la gelatina de peix en la clarificació del vi.

Els cellers que aposten per la producció de vins vegans implementen alternatives vegetals com la bentonita, el carboni actiu o els guiamelats per aclarir els vins. Aquesta pràctica garanteix que els productes acabats siguin totalment aptes per a consumidors vegans, contribuint a la sostenibilitat i el respecte cap als animals.

Visita el nostre celler en línia

Vi rosat

Vi rosat 10 Products

Vi negre

Vi negre 30 Products

Vi dolç

Vi dolç 8 Products

Vi blanc

Vi blanc 28 Products

Vermut

Vermut 6 Products

Hola! Necessites ajuda?