Tast d’olis

Tast d’olis

El Tast d’olis és una activitat on es pot provar una varietat d’olis d’oliva i conèixer les seves diferències en color, olor i sabor.

El Tast d’olis és una experiència única per als amants de l’oli d’oliva. Aquesta activitat permet als participants conèixer i gaudir de la varietat d’olis d’oliva produïts a Catalunya. No només es tracta de tastar els diferents olis, sinó de descobrir les seves característiques úniques, com el color, l’olor i el sabor.

Vols que fem una experiència personalitzada i a mida?
Escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu

Experiència en el Tast d'olis

Una experiència única que ofereix la oportunitat de conèixer de prop el procés de producció de l’oli d’oliva i gaudir de tots els sentits des de l’inici fins al final.

Descobrirem els olis d’oliva més destacats de Catalunya. La cata d’olis és una oportunitat única per explorar la història i la presència cultural que envolten el món dels olis d’oliva.

Descobriràs les antigues tradicions d’elaboració de l’oli d’oliva i com han evolucionat al llarg del temps. També podràs conèixer més sobre les regions i denominacions d’origen d’on provenen els olis, i com la cultura local ha influït en les seves característiques úniques. Aquesta immersió cultural et transportarà a un viatge fascinant a través del temps i de les diferents comunitats oliveres.

Aprendre sobre varietats d'olives i tipus d'olis

En aquesta cata, es posarà èmfasi en l’aprenentatge de les diferents varietats d’olives, així com en els processos d’extracció i producció. Descobriràs com les característiques de les olives, com el seu color, grandària i sabor, influeixen en les propietats i qualitats de l’oli resultant.

Oli Ceps Llagrimes Canigo

Descobrir les diferències dels olis d'oliva

Descobriràs els matisos de sabor, textures i aromes únics de cada oli, i comprendràs l’impacte que factors com el terreny, el clima i les tècniques d’elaboració tenen en el resultat final.

Descobreix tots els nostres Olis

Selecciona la millor qualitat per comprar oli d'oliva
Hola! Necessites ajuda?