Sant Jordi abricoc Cheeseboard – taula de formatges

44,4564,50

Neteja

Product Information

SANT JORDI ABRICOC CHEESEBOARD – TAULA DE FORMATGES

Us proposem celebrar aquest Sant Jordi d’una manera diferent, i gaudint d’una taula de formatges perfectes compartir amb qui més estimeu.

Us hem preparat tres mides diferents i com ja és habitual, les nostres Cheeseboards les preparem amb molt d’amor en una taula de fusta pensada i dissenyada expressament per servir directament a les vostres taules.

Sant Jordi abricocheeseboard S (serveix per 1-2 persones)

La taula de formatges inclou 6 formatges, melmelada petita, torradetes o palitos i una selecció dels nostres productes preferits, com fruits secs, fruita fresca, herbes de temporada, una il.lustració de Sant Jordi i una galeta artesana ( rosa o drac ).

Sant Jordi abricocheeseboard M (serveix per 2-3 persones)

La taula de formatges inclou 8 formatges, melmelada petita, torradetes o palitos i una selecció dels nostres productes preferits, com fruits secs, fruita fresca, herbes de temporada, una il.lustració de Sant Jordi i una galeta artesana ( rosa o drac ).

Sant Jordi abricocheeseboard L (serveix per 4-5 persones)

La taula de formatges inclou 10 formatges, melmelada petita, torradetes o palitos i una selecció dels nostres productes preferits, com fruits secs, fruita fresca, herbes de temporada, una il.lustració de Sant Jordi i una galeta artesana ( rosa o drac ).

Consulteu les variacions que us oferim i penseu que totes les taules estan pensades com a racions d’aperitiu.
Si voleu que siguin un àpat complet, us recomanem demanar una mida més gran.

Tingueu en compte que tots els nostres productes i guarniments són de productors locals, i de temporada, per tant estan subjectes a disponibilitat i substitucions en funció del mercat.

*Edició Limitada

* AQUEST PRODUCTE ÉS DE RECOLLIDA A BOTIGA EXCLUSIVAMENT