Sofregit de ceba Empordanès Quim Matas 230g

7,25

En estoc

SKU: MEN0002b Categories: , Tags: ,

Product Information

SOFREGIT DE CEBA EMPORDANÈS QUIM MATAS 230g

  • Productor: Quim Matas – La Bisbal d’Empordà (Baix Empordà)
  • Ingredients: Ceba de figueres i oli d’oliva
  • 12 hores de cocció
  • Pot de vidre de 230g. (disponible també en format de 1kg)

L’autèntic sofregit de l’Empordà. Sense tomàquet, ni conservants. Un article òptim per a l’elaboració de guisats, fideuades, arrosos…

Aquest producte ajuda a reduir el temps d’elaboració dels plats a la cuina de casa. Aquí teniu alguna recepta recomanada: receptes.

El Sofregit de ceba Quim Matas 230g és una creació de Quim Matas, carnisser des del 1977 i ubicat a La Bisbal d’Empordà. És un producte artesà, on no s’ha utilitzat cap altre ingredient més enllà de la ceba i l’oli d’oliva.

El sofregit de ceba és considerat com un dels elements imprescindibles de la cuina tradicional catalana. Des del 2009, Quim Matas elabora un sofregit al seu obrador, amb la voluntat d’oferir un producte de qualitat, que estalvia temps als clients, facilita la cocció dels plats i en potencia el sabor. El 2016 s’ha impulsat la seva comercialització amb un nou etiquetatge.

Sofregit de Ceba Quim Matas és una empresa familiar fundada a La Bisbal de l’Empordà, que es dedica a la producció artesanal de sofregit de ceba. La idea de Quim Matas era tenir un producte amb identitat pròpia, que va ser impulsat gràcies a l’experiència en el món de la cuina de grans professionals que l’envoltaven. Va decidir començar amb aquest producte que tant facilita el treball en moltes cuines de tot arreu.

Amb un 90% de ceba de figueres, un 10% d’oli d’oliva verge extra i 12 h de cocció, en Quim va produir aquest exquisit complement que es pot utilitzar per fer guisats, arrosades, fideuades, salses o altres plats. El sofregit neix de la necessitat d’improvisació i de donar un servei de qualitat als seus clients. El seu objectiu és reduir el temps que passem a la cuina preparant els plats, també redueix el temps de cocció i incrementa el sabor exquisit del producte. Evita el principal hàndicap en la majoria de les cuines!

Tasta el Sofregit de Ceba Quim Matas, és un producte que no pot faltar en la cuina tradicional catalana!

Ha rebut el guardó de producte de qualitat de Girona Excel·lent durant els anys 2016-2017 i 2018-2019

Premi Girona Excel·lent 2018-2019
Premi Girona Excel·lent 2016-2017

 

També us recomanem…