Girona Excel·lent

El segell Girona Excel·lent

Girona Excel·lent és un segell de qualitat agroalimentària que va ser establerta per la Diputació de Girona l’any 2014 amb l’objectiu de promoure, fomentar i divulgar els productes locals procedents de l’agricultura, horticultura, viticultura, olivera, ramaderia, pesca i transformacions agroalimentàries artesanals i industrials de qualitat de les comarques de Girona. 

Criteris per a rebre el Girona Excel·lent

Tots els productes que porten el distintiu de Girona Excel·lent han de ser produïts íntegrament a les comarques gironines i són seleccionats cada dos anys mitjançant degustacions a cegues per experts de cada sector.

Les taules de degustació estan formades per prestigiosos cuiners, sommeliers, gastrònoms i altres professionals amb un ampli coneixement i reconeixement a nivell nacional. A través d’aquest procés, es garanteix que només els millors productes, els més saborosos i de més alta qualitat, reben el distintiu Girona Excel·lent.

Productes amb segell Girona Excel·lent

79 productes de 51 empreses diferents van ser escollits en l’última edició, durant uns tasts a cegues, un per cada família de productes seleccionats: aigües minerals, arrossos, begudes locals, cafès i infusions, conserves, embotits, fruits secs, foie-gras, lactis, oli d’oliva, mel, peix, vins i vins generosos.

A Abricoc dosposem de diversos productes distinguits amb aquest segell de Girona Excel.lent. Tot seguit en podeu veure alguns:

Celler Roig Parals

(Mollet de Peralada – Alt Empordà)

Gin Nut

Vulpellac

Quim Matas

Quim Matas

La Bisbal d'Empordà

Girona Excel·lent: La garantia de qualitat dels productes agroalimentaris de les comarques gironines

Girona és una comarca que destaca per la seva riquesa agroalimentària i gastronòmica. La combinació dels seus paisatges i la seva tradició en el cultiu de productes de la terra, han permès que la comarca de Girona esdevingui un referent en el món de l’alimentació i la gastronomia. Així, la Diputació de Girona va crear fa uns anys Girona Excel·lent, un segell de qualitat que reconeix els millors productes agroalimentaris de la comarca.

Girona Excel·lent és un segell que garanteix la qualitat, autenticitat i sostenibilitat dels productes agroalimentaris que s’elaboren a la comarca de Girona. Això significa que els productes que porten el segell de Girona Excel·lent han passat un procés d’avaluació rigorós per part d’experts en gastronomia, que han valorat aspectes com la seva qualitat organolèptica, el procés de producció, la selecció de matèries primeres i el respecte pel medi ambient.

Els productes que porten el segell de Girona Excel·lent són reconeguts i promocionats a través de campanyes de màrqueting i participació en fires i esdeveniments. A més, la botiga en línia de Abricoc ofereix una gran varietat de productes amb aquest segell, permetent als clients accedir a ells de manera fàcil i còmoda.

Entre els productes que porten el segell de Girona Excel·lent, hi ha fruites i verdures de temporada, vins, formatges, embotits, mel i altres productes artesans. Cada un d’aquests productes té una història i una tradició pròpies, i portar el segell de Girona Excel·lent és una garantia per als consumidors que estan adquirint un producte de qualitat, autèntic i sostenible.

En resum, el segell de qualitat Girona Excel·lent és una mostra de l’excel·lència dels productes agroalimentaris de la comarca de Girona. A través del seu segell, la Diputació de Girona reconeix i promou els productes que destaquen per la seva qualitat, autenticitat i sostenibilitat, i ofereix als consumidors una garantia a l’hora de seleccionar els millors productes de les comarques gironines

Hola! Necessites ajuda?