Cuinar amb Flors, Iolanda Bustos

24,00

En estoc

SKU: LIB0006 Categorie:

Share:

Descripció

CUINAR AMB FLORS (edició en català)
IOLANDA BUSTOS

Sinopsis de CUINAR AMB FLORSRECEPTES, HISTÒRIES, USOS I PARTICULARITATS DE LES FLORS, PER PODER ENTENDRE-LES I INTERPRETAR-LES AMB RAÓ A LA CUINA.

Cuinar amb flors significa molt mes que afegir sabor i color a les receptes. Les flors contenen nutrients que alimenten l’ànima, aporten benestar, milloren el sentit de l’humor i converteixen qualsevol recepta en una festa pels sentits. L’escriptora i cuinera Iolanda Bustos, presenta mes de 50 elaboracions i receptes, en un llibre escrit i fotografiat durant tot un any, respectant les floracions de cada mes, perque puguis cuinar verdures, pastes, arrossos, carns, peixos i postres amb les diferents flors de temporada i de cada estació. A mes, hi podràs trobar histories, llegendes, virtuts i curiositats de les flors, a mes d’alguns aspectes científics de les plantes, trucs de cultiu, recol .lecció i conservació de les flors.

 

EDITAT AMB EL SUPORT DEL DEPARTAMENT DE CULTURA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA / INSTITUT CATALÀ DE LES EMPRESES CULTURALS

Hola! Necessites ajuda?